У Чернівецькій ОДА затвердили перелік проектів, які реалізують за державні кошти

28.01.2019 21:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівецькій ОДА затверджено перелік інвестиційних проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР у 2019 році.

У понеділок, 28 січня, під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Богатирця відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Під час засідання комісії розглянуто питання щодо формування переліку із 20 інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які будуть реалізуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2019 році (перехідні проекти) на загальну суму 171,3 млн грн, зокрема за рахунок коштів ДФРР - 145,1 млн грн, коштів з місцевого бюджету - 26,3 млн грн.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews