Двадцять шість планшетних ПК отримали учні Рукшинської ЗОШ

30.01.2019 21:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Сьогодні, 30 січня, в. о. голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк та директор Департаменту освіти і науки ОДА Оксана Палійчук відвідали з робочим візитом Рукшинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

Навчальний заклад є учасником Всеукраїнського експерименту «Електронний підручник для загальної середньої освіти».  І саме сьогодні школа отримала 26 планшетних ПК та персональний комп’ютер вчителя для 5-го класу. Планшетні ПК - це мобільні комп’ютери, які поєднують особливості портативних і кишенькових комп’ютерів. Планшетні комп’ютери мають універсальне рішення – екран, який обертається та відкриває приховану під ним клавіатуру.

«Переконаний, що нововведення, які сьогодні запроваджуються в освітньому закладі, підуть вам на користь, - звернувся до учнів Михайло Павлюк. - Це свідчить про інноваційність, бажання іти в ногу з часом, впроваджуючи зміни на користь прийдешнього покоління. Пам'ятайте, що ви – майбутнє країни. Вчіться та показуйте гарний результат».

Михайло Павлюк вручив Почесну грамоту Чернівецької обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомі заслуги у справі навчання і виховання підростаючого покоління  колективу Рукшинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Нещодавно заклад відсвяткував своє 150-річчя. З цієї нагоди було випущено книгу «Літопис Рукшинської школи», автором якої є  історик-краєзнавець Яків Гайсенюк.

Довідково. У  експерименті всеукраїнського рівня «Електронний підручник для загальної середньої освіти» беруть участь 50 шкіл України. Серед них - 3 школи Чернівецької області, в число яких входить Рукшинська ЗОШ.

За матеріалами ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews