Увага! Штормове попередження на Буковині!

12.02.2019 15:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

12 лютого 2019 року вночі у Чернівецькій області - значні опади, переважно у вигляді мокрого снігу (приріст снігового покриву 6-12 см), налипання мокрого снігу. Ускладнення погодних умов відповідають першому (жовтому) рівню небезпечності.

У зв'язку з цим, Михайло Павлюк скликав на завтра позачергове засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС.

3а дорученням в.о. голови обласної державної адміністрації Михайла Павлюка, з метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, пов'язаних із ускладненням погодних умов, мінімізації їх негативних наслідків та оперативного реагування на них, буде забезпечено моніторинг можливого впливу погодних умов на стале функціонування транспортного сполучення, систем життєзабезпечення та енергопостачання населених пунктів.

Також можливе введення тимчасових обмежень або заборон руху транспортних засобів та контролю за дотриманням учасниками дорожнього руху введених режимів, спрямування транспортних засобів та резервні маршрути для об'їзду проблемних ділянок доріг.

За словами Михайла Павлюка, головним завданням є своєчасне проведення профілактичного оброблення дорожнього покриття та снігоочищення доріг та оперативне оповіщення учасників дорожнього руху про ситуацію на автошляхах, введення тимчасових обмежень руху транспортних засобів із зазначенням маршрутів об'їзду та місць тимчасової стоянки. І звичайно – координація дій влади всіх рівнів та правоохоронних органів для безпеки учасників дорожнього руху у зв'язку з ускладненням погодних умов.

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews