На Буковині запровадять щотижневий моніторинг ОТГ на наявність проблем

13.02.2019 07:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Минулого тижня відбулися робочі поїздки в.о. голови обласної державної адміністрації Михайла Павлюка районами з метою проведення виїзних нарад та особистих прийомів, зокрема, він відвідав Новодністровську ОТГ.

Про це він повідомив під час сьогоднішньої апаратної наради.

Михайло Павлюк повідомив, що представники громад можуть дискутувати про позитивні чи негативні аспекти реалізації реформ, зокрема, децентралізації, - для цього є відповідні зустрічі, громадські слухання, загальні збори жителів.

«Голови ОТГ без сумніву мають право звернутися з будь-якою проблемою, але важливо, щоб це були не лишепитання ремонту ям, дофінансування по ДФРР, але й дійсно серйозні питання, до прикладу: надрокористування, питання бюджетів, гуманітарної політики», - акцентував в.о. голови ОДА.

Він доручив директору Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації Віктору Подорожному запровадити щотижневий моніторинг ОТГ на наявність проблем, вирішення яких покладено на виконавчу владу, підприємства установи, організації, підрозділи ЦОВВ: «Проблеми ОТГ необхідно не «заговорювати», а обговорювати та вирішувати».

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews