Візнаки та почесні грамоти ОДА вручили буковинцям-учасникам бойових дій

15.02.2019 20:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У п'ятницю, 15 лютого, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій, які воювали на території інших держав, та 30-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану відбулись урочистості, під час яких в.о. голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк під час урочистостей нагородив воїнів-ветеранів відзнаками ОДА та Почесними грамотами ОДА.

Під час проведення урочистого заходу надійшла інформація про підписаний Указ Президента України №36/2019, згідно з яким голову Чернівецької обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), учасника бойових дій в Афганістані Петра Рацу, за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, мужність і самовідданість, виявлені під час виконання військового обов'язку, патріотичне виховання молоді та активну громадську діяльність удостоєно нагородити орденом «За заслуги» ІІ ступеня.

Також Михайло Павлюк за активну волонтерську діяльність, ініціативу у вирішенні питань життєзабезпечення ветеранів Афганістану, активну громадську діяльність, патріотичне виховання молоді та з нагоди 30-ї річниці виводу військ з Республіки Афганістан нагородив Петра Рацу Почесною відзнакою ОДА  «На славу Буковини».

За активну громадську діяльність, патріотичне виховання молоді та з нагоди 30-ї річниці виводу військ з Республіки Афганістан ювілейною відзнакою обласної державної адміністрації «100 років Буковинському віче» нагороджено учасників бойових дій в Афганістані Георгія Козьму, Володимира Митрицького, Георгія Шутака.

Окрім того, Почесними грамотами ОДА відзначена учасників бойових дій в Афганістані Дмитра Верегу, Віталія Григоряка, Георгія Подрячука, Віталія Шимановича, а подяку в. о. обласної державної адміністрації оголошено Степану Віщуку, Миколі Лейбі, Василю Луканюку, Анатолію Сушкевичу.

Наостанок, за активну волонтерську діяльність, ініціативу у вирішенні питань життєзабезпечення ветеранів Афганістану, активну громадську діяльність, патріотичне виховання молоді та з нагоди 30-ї річниці виводу військ з Республіки Афганістан сувенірний годинник вручено Миколі Злюці.

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews