У Чернівцях підтримали петицію про ремонт легкоатлетичної доріжки

17.02.2019 20:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Звернення підтримали 252 особи. Петицію зареєстрував Георгій Мазурашу 6 лютого.

Як зазначив автор петиції, Чернівці на найпрестижнішному комплексному всесвітньому спортивному форумі - Олімпійських іграх - представляли спортсмени з двох видів спорту - легкої атлетики та стрільби з лука. Проте умов для розвитку легкої атлетики в Чернівцях практично немає.

«В зимовий період де тренуються юні та старші спортсмени? Подивіться, в якому стані легкоатлетична доріжка (~100 м) під стадіоном «Буковина». Вологість, нерівне і неякісне покриття. Це так треба розвивати пріоритетний в державі, області та місті олімпійський вид? Свого часу і ця доріжка була у кращому стані, і перевдягатися спортсмени могли в стандартних для всіх умовах, працював гардероб, де залишали на збереження речі на час тренування. Тепер же все це «в історії». Звернення обласної федерації легкої атлетики міська рада бере до уваги лише частково, на жаль», - пише Георгій Мазурашу.

Автор петиції просить забезпечити приведення в належний стан цієї «труби», де мусять тренуватися легкоатлети в «нельотну погоду», замінити там покриття, забезпечити цивілізовані умови для перевдягання, збереження речей під час тренувань, можливість приймати гарячий душ після. Станом на 17 лютого петицію підписали 252 особи з 250 необхідних.

Джерело: https://acc.cv.ua  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews