Понад 32 тисячі буковинців скористалися електронними послугами Пенсійного фонду України

25.02.2019 11:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Пенсійний фонд України реалізував унікальну можливість щодо доступу громадян, в тому числі і фізичних осіб-підприємців, до їх особистих персональних даних через веб-портал.

Уже понад 32 тисячі буковинців оцінили переваги електронних послуг і стали активними користувачами веб-порталу Пенсійного фонду України.

Пенсійна служба області нагадує тим, хто ще не зареєструвався на порталі, про зручну можливість отримання інформації за допомогою цього ресурсу. Зареєструвавшись на електронному сервісі, кожен користувач отримує доступ до своїх персональних даних, може сформувати запит на попередню підготовку документів, а також дізнатися суми сплачених роботодавцем страхових внесків і багато іншої корисної інформації.

З відеоінструкцією як зареєструватись на веб-порталі можна ознайомитись на сайті Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області за посиланням –  https://www.youtube.com/watch?time_continue=180&v=UylTQfzojBk

За матеріалами прес-служби Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews