Новобранці поповнили лави поліції Буковини

26.02.2019 19:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Після проходження первинної професійної підготовки 24 поліцейських прибули до Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, щоб приступити до служби в різних підрозділах відомства.

Куратори по напрямках професійної діяльності провели з новобранцями інструктаж щодо дотримання службової дисципліни, заходів особистої безпеки та правил носіння форменого одягу.

Перш, ніж приступити до практичної діяльності, курсанти поспілкувалися з поліцейськими психологами. Начальник сектору психологічного забезпечення провела поглиблене психологічне вивчення новачків. Його мета – визначити індивідуальні особливості, схильності та потенційні можливості кожного поліцейського. Така діагностика допомагає легше адаптуватися до нових умов професійної діяльності.

Наразі молоді працівники проходять курс професійної адаптації до умов службової діяльності та на практиці опановують необхідні навички.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews