На Буковині продовжать реалізацію 20-ти інвестиційних програм і проектів

27.02.2019 21:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині у 2019 році за кошти державного фонду регіонального розвитку продовжать реалізацію 20-ти інвестиційних програм і проектів.

Сьогодні, 27 лютого, у Кабінеті Міністрів України відбулося засідання комісії з оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Від Чернівецької області у засіданні комісії взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець, в. о. директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства облдержадміністрації  Олександр Пуршага.

За результатами засідання для Чернівецької області погоджено та затверджено 20 інвестиційних програм  на загальну суму 171,3 млн грн, зокрема за рахунок коштів ДФРР - 145,1 млн грн, коштів з місцевого бюджету - 26,3 млн грн.

За рахунок вказаних коштів у 2019 році  на Буковині продовжать реалізацію  5 проектів спортивної інфраструктури,  2 -ох проектів галузі охорони здоров'я, 5 – ти галузі освіти, 3-ох проектів житлово – комунального господарства, 4 - ох об'єктів культури, а також реалізацію проекту Муніципальне співробітництво територіальних громад Хотинського району в сфері управління твердими побутовими відходами.

Відрадно, що всі запропоновані від області  інвестиційні програми і проекти, які ввійшли до переліку, підтримані на державному рівні.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews