У Чернівецькій області продовжується будівництво сільських амбулаторій

01.03.2019 21:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Сьогодні, 1 березня, у Департаменті капітального будівництва та дорожнього господарства обласної державної адміністрації заступник голови облдержадміністрації Ігор Богатирець провів нараду стосовно будівництва сільських амбулаторій.

Участь у заході взяли керівники Департаментів капітального будівництва та дорожнього господарства, охорони здоров’я обласної державної адміністрації, підрядних організацій та голови об’єднаних територіальних громад, де наразі проводиться будівництво амбулаторій.

Під час наради заслухано інформацію керівників підрядних організацій про стан виконання робіт на об’єктах. Позитивно відзначено проведення будівельних робіт на будівництві в селах Комарів та Остриця.

Заступником голови обласної державної адміністрації Ігорем Богатирцем доручено прискорити виконання робіт з будівництва амбулаторій в селах Чагор та Магала.

Головам Вижницької, Мамаївської та Недобоївської ОТГ терміново надати технічні умови для виготовлення проектно-кошторисної документації.

Варто зазначити, що амбулаторії будуються за типовими проектами Мінрегіону. Нові приміщення будуть енергоефективними та оснащені усім необхідним діагностичним та лікувальним обладнанням.

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews