У Чернівцях масово вбивають безпритульних собак (Відео)

08.03.2019 22:16   Джерело: 0372.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

ЗМІ Буковини б'ють на сполох! З’явилась інформація про те, що невідомі особи масово вбивають безпритульних собак у місті.

Через те, що отруту розсипали на вулицях міста та, зокрема, у районі проспекту Незалежності домашні улюбленці деяких чернівчан, на жаль, теж постраждали. Це явище викликало неабияку реакцію у місцевих жителів, чиновників та зоозахисників. Одні стверджують, що такі з боку винних є неприпустими, а інші підтримують масові отруєння.

В результаті керівник департаменту житлово-комунального господарства Володимир Бешлей звернувся до правоохоронних органів, щоб знайти та покарати винних.

«Жертвами вбивць також стали три собаки, які були стерилізовані та жили біля будівлі департаменту ЖКГ. Експертиза підтвердила, що це отруєння! Камери відеоспостереження зафіксували жінку, яка кидала щось собакам, а  пізніше вони померли», - зазначив Володимир Бешлей.

Водночас у слідчому відділенні Шевченківського ВП теж прокоментували сутацію:

«Інформація, яка була розміщена у ЗМІ щодо масового отруєння собак у Чернівцях та звернення Володимира Бешлея були зареєстровані у Шевченківському ВП. Санкція статті "Жорстоке поводження з тваринами" передбачає арешт на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до трьох років», - каже заступник начальника слідчого відділення Шевченківського ВП Віктор Перепелюк.

В свою чергу небайдужі чернівчани зареєстрували електронну петицію з проханням припинити жорстоко вбивати собак та покарати винних. Звернення з’явилось на сайті міської ради на порталі Єдина система місцевих петицій. За короткий проміжок часу чернівчани підписали петицію.

На сайті 0372.ua провели опитування та дізнались думку чернівчан щодо масового вбивства собак.

69,4% опитаних вважають такі дії неприпустимими та негативно до цього відносяться.

29,9 % респондентів обрали варіант "Ставлюсь позитивно, безпритульні собаки становлять загрозу для чернівчан".

Байдужих чернівчан виялось 0,7% з усіх опитаних.

Наразі поліція проводить розслідування за фактом вбивста собак у місті та шукають містичну жінку, яка потрапила на камеру відеоспостереження. 

За матеріалами https://www.0372.ua 

Відео: ТСН.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 0372.ua