Рабінович: Я відмовився від участі в президентських перегонах заради порятунку країни (Відео)

Голова політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович пояснив, чому зняв свою кандидатуру з виборів.

09.03.2019 12:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Народний депутат України, голова політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» пояснив, чому зняв свою кандидатуру з виборів.

За словами парламентарія, таке рішення покликано об'єднати опозицію і врятувати країну.

«Вважаю, що одним з найсильніших вчинків у моєму житті було те, що я не став балотуватися в президенти. У мене був великий і живий політичний рейтинг. Як мені сказали політтехнологи, з таким рейтингом ніхто і ніколи з виборів не знімається. Вони мені навіть намалювали програму перемоги. Але я вже говорив і говорю - дуже багато у нас гетьманів, неможливо це. Для того щоб змести цю владу, нам потрібне єднання. Нам потрібно забути, хто хороший, а хто поганий», - закликав політик.

Вадим Рабінович пояснив, що зараз в передвиборній гонці беруть участь кілька десятків кандидатів. При цьому у більшості з них рейтинг нижче 1%, і вони точно не зможуть зайняти лідируючі позиції.

«Я можу тисячі претензій пред'явити тим, хто зі мною в одному човні, а вони - до мене мене. Але я знаю одне - треба переступати через себе, як би це не було важко. Інакше ми будемо кожен окремо, кожен сам за себе, а нинішня влада буде і далі правити Україною, знищуючи її. А це злочин по відношенню до тих, хто нас обирає», - підкреслив парламентарій.

Саме об'єднання сил може стати рушієм опозиції, вважає політик. Це яскраво демонструють рейтинги політичних сил, в яких «Опозиційна платформа - За життя» займає лідируючі позиції. Вплинуло на це багато в чому саме рішення глави «Опозиційної платформи - За життя» про відмову від президентських перегонів.

«Це оцінили виборці, і сьогодні рейтинг партії йде вгору. І це правильно, тому що завжди треба ставити Україну перед собою на ділі, а не тільки на словах», - резюмував Вадим Рабінович.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews