У Чернівцях відбудеться суд щодо роботи управлінських компаній

11.03.2019 08:13   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

11 березня о 09.30 у Чернівецькому окружному адміністративному суді (вул. Садова, 1і) відбудеться підготовче судове засідання в справі за позовом громадських активістів до виконкому, конкурсної комісії та управителів (зокрема ТОВ "Єврокомунбуд").

Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці юрист Тетяна Шепелько.

Громадські активісти наполягають на скасуванні рішень, відповідно до яких у місті почали працювати управлінські компанії.

«Чому подали до суду? Тому що це відверта наглість - виграти конкурс на управління багатоквартирними будинками Чернівців без матеріально-технічної бази, без працівників, просто тому, що ти порішав з конкурсною комісією. Афера обернулась виставленням чернівчанам рахунків за ненадані послуги. Ну що, друзі, підтримаєте нас? Адже публічний і відкритий розгляд справи - запорука успіху громадськості проти тимчасової влади та управлінських аферистів», - йдеться у дописі Тетяни Шепелько.

На судове засідання запрошують небайдужих чернівчан (при собі мати паспорт). 

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua