На Буковині освоїли 100 мільйонів гривень коштів ДФРР

13.03.2019 00:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Торік Департаментом капітального будівництва та дорожнього господарства ОДА освоєно понад 100 млн грн коштів ДФРР на реалізацію інвестиційних проектів.

Торік Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства ОДА було визначено розпорядником коштів Державного фонду регіонального розвитку на загальну суму 142,7 млн. гривень, в тому числі 104,9 млн. гривень з яких – кошти загального фонду ДФРР (33 інвестиційні проекти).

Станом на 1 січня 2019 року Департаментом освоєно коштів загального фонду 102,6 млн. гривень, або 98% від профінансованого обсягу (співфінансування проектів з місцевих бюджетів області освоєно в загальній сумі 14,9 млн. гривень).

За рахунок вказаних коштів торік завершено капітальний ремонт будівлі Малятинського ЗНЗ, Романковецької гімназії ім. К.Ф. Поповича, Михалківського НВК, Грубнянської ЗОШ, Шебутинського НВК, Кадубовецької ЗОШ, відділень Кіцманської та Путильської ЦРЛ. Закінчено реконструкцію Валявського, Борівецького, Нижньо-Станівецького загальноосвітніх навчальних закладів. Добудовано групові приміщення дошкільного навчального закладу  «Берізка» в с. Іспас.

Продовжувалось будівництво загальноосвітніх навчальних закладів в селах Рідківці, Горішні Шерівці та Усть-Путила, пологового відділення в м. Хотин. Триває реконструкція туристичної бази «Перлина гір» в с. Банилів-Підгірний, проводитиметься  й надалі капітальний ремонт в обласній клінічній лікарні та ремонт окремих відділень лікарні швидкої медичної допомоги в м. Чернівцях. Зазначені об’єкти будуть реалізовані цього року.

За матеріалами ЧОДА.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews