У Чернівцях спростували інформацію про викладача-хабарника

18.03.2019 08:17   Джерело: pogliad.ua/
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Як раніше писав pogliad.ua, 13 березня 2019 року правоохоронці затримали викладача кафедри військової підготовки одного з чернівецьких вишів під час отримання ним неправомірної вигоди.

Про це повідомляв Відділ комунікації поліції Чернівецької області. За півтори тисячі доларів США 53-річний чернівчанин мав домовитися зі службовими особами військкомату та лікарської комісії і таким чином вирішити питання про непроходження військової служби у Збройних силах України.

В. о. ректора Чернівецького національного університету Олег Ангельський на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив, що викладач, якого затримали на хабарі, не працює в ЧНУ.

«Офіційно від імені Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича заявляю, що інформація про приналежність цієї особи до нашого ЗВО не відповідає дійсності.

Для уникнення в майбутньому схожих ситуацій, які несуть шкоду репутації всього колективу університету, прошу представників медіа звертатися в прес-службу ЧНУ, або безпосередньо до мене.

Також звертаюся до представників ЗМІ, які поширили недостовірну інформацію, із проханням спростувати її та у подальшому не використовувати неперевірену й недостовірну інформацію, чутки та домисли. Дякую за розуміння»? - пише О. Ангельський.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: pogliad.ua/