Антирейдерський аграрний штаб активізує свою роботу на Буковині

21.03.2019 01:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


У Чернівецькій облдержадміністрації відбулося засідання обласного оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя.

Захід провів заступника голови обласної державної адміністрації, голова оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя під головуванням Ігор Богатирець.

Під час засідання розглянули звернення Віктора Кульчака щодо рейдерського захоплення майнового комплексу колективної спілки «Бабинське» та питання посилення роботи під час проведення весняно-польових робіт. «Роботи на полях області вже розпочали, тож основне завдання нашого штабу – попередити випадки рейдерських захоплень земель, та головне - швидке й ефективне реагування на спроби порушення прав аграріїв в області», - зазначив Ігор Богатирець.

Під час засідання спланували роботу оперативного аграрного антирейдерського штабу на 2019 рік. « Уже з квітня розпочинають роботу мобільні точки доступу до безоплатної правової допомоги. Під час виїздів до сіл і селищ фахівці Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області допомагатимуть селянам розібратися у процедурі оформлення договорів оренди землі та інших правових питаннях, надаватимуть юридичні консультації щодо процедури отримання землі у спадщину, поради щодо оформлення правовстановлюючих документів та можливостей прав захисту», - повідомив заступник Голови оперативного штабу, заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області Іван Гринюк.
Окрім того, постійно функціонує телефонна лінія мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги. Отримати інформацію щодо графіку виїзного прийому громадян керівництвом ГТУЮ у Чернівецькій області, консультацію щодо діяльності оперативного штабу, а також правову допомогу в оформленні правоустановчих документів на земельні ділянки та договорів оренди землі можна за телефоном: (0372) 57-08-10, 52-59-85.    

 Головне територіальне управління юстиції у Чернівецькій області.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews