У Чернівцях відбудеться Буковинський туристичний ярмарок

26.03.2019 20:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Тринадцятого квітня 2019 року на  Соборній площі міста Чернівці відбудеться XIV Буковинський туристичний ярмарок.

Ярмарок проводиться з метою популяризації відпочинку в місті і на Буковині, зорієнтований на внутрішній і в’їздний туризм та ознайомлення з національним колоритом Буковинського краю. В рамках ярмарку буде представлено туристичні можливості міста Чернівців та районів області, організовані екскурсії містом, виставка-ярмарок товарів народного промислу, гастрофест, майстер-класи, частування та розваги для відвідувачів, а також відбудуться концерт аматорських колективів.

Запрошуємо взяти  участь у ярмарку усіх суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері туризму. Організаторами Ярмарку є департамент розвитку Чернівецької міської ради  і відділ туризму обласної державної адміністрації. Участь у Ярмарку є безкоштовною. Для учасників надається палатка розміром 2×2 м.

У випадку зацікавленості та за більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном:(0372) 553667, e-mail: tourism@rada.cv.ua, (0372) 522823, e-mail: buktour_oda@ukr.net.

За матеріалами http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews