Наливайченко: Скоро в Україні почне діяти закон

26.03.2019 18:25   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко відповідатиме на питання, що задають йому в соцмережах.

Людей турбує протистояння поліції так званого Нацкорпусу. Питання з Інтернету: «Багатьох це справді лякає. Тим паче, коли чуєш про акцію ветеранів АТО, а в реальності бачиш ледь не підлітків, і починаєш розуміти, що щось не так».

Щось не так. І це щось називається грабунок країни, відсутність кримінального покарання і безвідповідальність високопосадовців і можновладців. Розкрадання Укроборонпрому – я перший, хто вимагав і вимагаю арешту Гладковського, арешту інших високопосадовців, які збудували цю схему і наживалися на ній. Так само як президентська «Ленінська кузня» була тим підприємством, через яке розкрадали українську армію. Саме це обурює всіх українців, в тому числі і представників патріотичних організацій, які ви згадали. Тому я знаю, в чому головна причина такого обурення. Причина в тому, що влада краде, що влада навіть армію розкрадала. І я підтримую таке обурення людей. Та найголовніше, що хочу сказати, після 31 березня і ця злочинна схема розкрадання армії Гладковським-Порошенком, і інші схеми збагачення влади будуть розслідувані, а винні будуть притягнені до кримінальної відповідальності. А щоб люди більше не обурювалися, а були захищені законом, ми обов’язково ухвалимо кримінальну відповідальність за збагачення у владі, за наживу на війні, за профітерство на крові. В Україні буде діяти закон!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews