Арсенал зброї вилучили буковинські поліцейські у місцевих жителів (Фото)

27.03.2019 08:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Поліцейські задокументували три факти незаконного обігу зброї. Гвинтівки, пістолети, ножі та набої різного калібру вилучили у чернівчанина та двох жителів області.

Зброя та патрони направлені на експертне дослідження.

Під час санкціонованого обшуку у помешканні 37-річного жителя Чернівців працівники Управління стратегічних розслідувань обласного управління НПУ вилучили 4 пістолети, 4 ножі кустарного виробництва та майже три десятки набоїв.

Ще один факт незаконного поводження зі зброєю задокументували працівники Сторожинецького відділу поліції. Також під час санкціонованого обшуку у 58-річного жителя району вилучено дві нарізні малокаліберні гвинтівки, пістолет типу «Флобер» з явними ознаками переробки та 200 набоїв до різних видів зброї.

Під час відпрацювання міста Новодністровськ поліцейські місцевого відділення поліції помітили підозрілого чоловіка. В результаті поверхневої перевірки у 46-річного місцевого жителя вилучено 27 набоїв різного калібру.

Вказані правопорушення кваліфікуються за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews