Усі виборчі дільниці Буковини охоронятиме поліція (Відео)

30.03.2019 08:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Поліцейські забезпечили супроводження доставки бюлетенів і цілодобово охоронятимуть усі 565 виборчих дільниць аж до передачі бюлетенів до окружних виборчих комісій після підрахунку голосів.

Як уже повідомлялося, з 25-го березня поліція Чернівецької області перейшла на посилений варіант несення служби. Зусилля правоохоронців спрямовані на недопущення порушень виборчого законодавства і фальсифікації результатів чергових виборів Президента України.

З поліцейськими, залученими до охорони виборчих дільниць і ОВК, проведено інструктаж. Додатково кожен з них отримав спеціально розроблені методичні посібники.

Для миттєвого реагування на будь-які правопорушення, пов’язані з виборчим процесом, на базі обласного управління Нацполіції працює міжвідомчий оперативний штаб і Ситуаційний центр, які цілодобово моніторять ситуацію на території Буковини.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews