Чернівецькі борці здобули нагороди в Естонії

03.04.2019 07:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З 29 березня по 1 квітня 2019 року в  м. Таллін (Естонія) відбувся міжнародний турнір з греко-римської та вільної боротьби «Tallin Open 2019». 

За нагороди турніру на чотирнадцяти килимах  боролися 2246 учасників з 29 країн світу. 

Серед такої великої кількості спортсменів одними з кращих виявилися вихованці Чернівецької обласної ДЮСШ Олександр Іванчук та Єгор Кречуняк (тренер-викладач Михайло Бушуляк), які вибороли відповідно золоту та бронзову медалі.

Олександр Іванчук став першим у ваговій категорії до 32 кг. На шляху до перемоги він виграв 9 сутичок, залишивши позаду борців з Фінляндії, Вірменії, Естонії, Узбекистану, США, Німеччини та Росії, а у фіналі переміг суперника з Республіки Дагестан.

Єгор Кречуняк виступав у ваговій категорії до 47 кг.  Наш спортсмен провів 7 зустрічей, з них у 6 отримав перемоги над суперниками з Фінляндії, Росії, Ізраїлю, Естонії, Латвії, але поступившись лише борцю із США посів третю сходинку п’єдесталу. 

Обласна державна адміністрація щиро вітає спортсменів та тренера-викладача і бажає подальших перемог на борцівському килимі!

За матеріалами ЧОДА.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews