Чернівці: випускники навчального пункту склали присягу служби цивільного захисту

06.04.2019 20:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

П'ятого квітня в Управлінні ДСНС України у Чернівецькій області відбулося урочисте складання присяги випускниками навчального пункту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС.

Понад 30 слухачів навчального пункту впродовж трьох місяців опановували програму професійно-технічного навчання, вивчали пожежну тактику, домедичну та психологічну допомогу постраждалим у надзвичайних ситуаціях, проходили стажування та спеціальну підготовку за категоріями «рятувальник» та «машиніст насосних установок пожежно-рятувального транспортного засобу». Здобувши необхідні теоретичні знання та практичний досвід, слухачі здали випускні іспити. На завершення вони склали присягу служби цивільного захисту на вірність Батьківщині та отримали свідоцтва про проходження первинної підготовки.

Під час офіційної церемонії прийняття присяги начальник Управління ДСНС України у Чернівецькій області Сергій Михайлюк привітав випускників навчального пункту.

«Обравши цю мужню та ризиковану професію, ви поклали на себе відповідальність завжди приходити на допомогу тим, хто цього потребує, та захищати найцінніше – людське життя. Вітаю вас у нашій родині Служби порятунку та бажаю гідно виконувати свій професійний обов’язок на благо України», – звернувся до присутніх Сергій Михайлюк.

Після прийнятої присяги випускники навчального пункту поповнять лави пожежно-рятувальних підрозділів УДСНС області та приступлять до виконання своїх службових обов’язків.

За матеріалами прес-служби Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews