Поліція Кельменеччини розшукала викрадача автомобіля

11.04.2019 21:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Викрадачем виявився 20-річний житель Сторожинецького району.

Як раніше повідомлялося, 9 квітня надійшло повідомлення про незаконне заволодіння мікроавтобусом «Volkswagen Transporter» в селі Вартиківці.

Проаналізувавши зібрані докази, поліцейські Кельменецького відділу поліції протягом декількох годин встановили особу зловмисника та розшукали його. Після того, як порушник заволодів транспортом, він не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль отримав механічні пошкодження.

Також, під час досудового розслідування встановлено, що злочинець викрав із автомобіля особисті речі заявників.

Зловмисник і раніше потравляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів. Наразі поліцейські перевіряють його на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території району та області.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews