На Буковині затримали серійного злодія (Фото)

14.04.2019 21:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чоловік скоїв крадіжки на території Новоселицького та Глибоцького районів, перебував у активному розшуку і раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

9 квітня до поліції звернувся 59-річний житель села Топорівці із заявою про крадіжку. Чоловік повідомив, що невідома особа проникла до складського приміщення та викрала 2 бензопили загальною вартістю 5 тисяч гривень.

Під час оперативно-розшукових заходів оперативники Новоселицького відділення поліції встановили особу, яка вчинила крадіжку. Ним виявився 33-річний уродженець Герцаївського району, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та перебував у активному розшуку Глибоцьким районним судом за вчинення крадіжки.

Проведеним комплексом заходів правоохоронці встановили можливе місце перебування вказаної особи, яка переховувалась на території Глибоччини в одному із нежилих будинків.

В подальшому поліцейські розшукали і затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Речові докази вилучено та направлено на експертизу.

За вказаним фактом проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

null
 

 

null
 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews