Зеленський працює методами Гебельса, – експерт

17.04.2019 15:45   Джерело: Голос
Опубліковано : Буковинський Новинар

Саме такий висновок можна зробити, прочитавши пост Tetyana Iliuk в соціальній мережі:

ОБЕРЕЖНО, МАНІПУЛЯЦІЯ!! #МайстерКлассЗМаніпуляцій… HAVE DONE!

1. ОБЕЗЦІНЮВАННЯ ПОДІЇ – перерахування усього маразму ситуації на початку роліка і аналізи, і дебати з приводу дебатів, і умови і т.д.

2. ПІДМІНА ЗМІСТУ і перенесення акцентів – акценти на питанні розміщенню сцени, деталей поділу стадіону і т.д. відволікають від суті – формат дискусії та її регламент (про це ні слова);

3. ДОВЕДЕННЯ СИТУАЦІЇ ДО АБСУРДУ – говорить про усі умови (які виставлялися за його ж ініціативою), і перекладає весь маразм ситуації на опонента (перелік умов, і реноме типу “зараз нові умови команди президента”).

4. Непряме навіювання й ДЕГУМАНІЗАЦІЯ ОПОНЕНТА – намагання утвердити в свідомості глядача меседж щодо опоннентів “Вони хочуть розділити..”, “Вони проти вільного доступу любдей”, “Вони знову ділять наших людей”. Протягом 1 хв. 20 сек. фраза звучить двічі, підкреслена інтонацією – що це означає? Означає намагання в свідомості утвердити образ опонента, як такого, що розколює суспільство, і себе – білого й пухнастого, який “за наших людей”;

5. СПРОБА УТВЕДЖЕННЯ ЛІДЕРСЬКИХ ПОЗИЦІЙ – задавання тональності і акценти типу “наші прихильники – усі громадяни України”, “ми не будемо зміняти наші умови”, останнє слово – за ним і т.д.

Володимир Олександрович (Владимир Зеленский), ми вже все зрозуміли! Проїдьте краще на велосипеді, як Голобородько – не бійтесь, не вб’ють – Ви ж не боїтеся людей, правда? А МИ ХОЧЕМО ВАС ПОЧУТИ!!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос