Обласні заклади оздоровлення та відпочинку дітей, які працюватимуть влітку 2019 року на Буковині

20.04.2019 21:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Управління молоді та спорту обласної державної адміністрації надає перелік закладів оздоровлення та відпочинку області, які планують станом на 01.04.2019 року працювати в оздоровчий період:

Вижницький район: дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Юність» (смт. Берегомет), пансіонат з лікування матері і дитини «Зелені пагорби» (с. Виженка), позаміський заклад оздоровлення та відпочинку   «Черемош» (м. Вижниця).

Глибоцький район: дитячий оздоровчий табір «Вогник Буковини» (с. Валя Кузьмин).

Заставнівський район: обласний позашкільний оздоровчо-виховний заклад «Буковинка» (с. Репужинці), дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дністер плюс» (с. Брідок), дитячий спортивно-оздоровчий табір «Здоров´я» (с. Репужинці).

Новоселицький район: позашкільний оздоровчо-виховний заклад «Калинка» (с. Тарасівці).

Сторожинецький район: дитячий оздоровчий табір «Буковинське орлятко» (с. Глибочок), дитячий пансіонат «Вербиченька» (с. Давидівка), дитячий оздоровчий заклад «Водограй» (р-н хутір Гільча, с. Банилів- Підгірний), позашкільний оздоровчо-виховний заклад «Лунка» (смт. Красноїльськ).

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews