Юнаків з Буковини відправили до навчальних центрів Львівської та Київської областей

23.04.2019 21:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Сьогодні, 23 квітня, відбулась урочиста відправка юнаків на строкову військову службу з обласного збірного пункту у м. Кіцмань.

До навчальних центрів Львівської та Київської областей відправляються дві команди, всього 45 чоловік. Після навчання і здобуття військово-облікової спеціальності юнаки будуть розподілені та направлені для проходження служби до постійних пунктів дислокації різних військових частин Збройних сил.

З побажаннями легкої служби, словами підтримки, вдячності до юнаків звернувся заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець, представники районної влади, духовенства та рідні, які прийшли їх провести.

Родини майбутніх військових запевнили, що їх діти проходитимуть службу в добрих умовах та ні в якому разі не залучатимуться до виконання бойових завдань в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Після благословення настоятелем місцевого храму, виконання Державного гімну та прощання з сім’ями, юнаки вирушили в дорогу, щоб приступити до виконання почесного обов’язку служби своїй країні.

Відправки молодого поповнення триватимуть до 14 червня. Станом на сьогодні команди укомплектовані на 70%, тож призовникам не варто зволікати, щоб мати можливість обирати в складі якої команди поїхати на навчання.

Всього за період весняного призову в Чернівецькій області до лав Збройних Сил України та інших військових формувань заплановано відправити 500 чоловік: для Збройних Сил України – 200, для Національної гвардії України – 100, для Державної прикордонної служби України – 180, для Державної спеціальної служби транспорту – 20.

За матеріалами ЧОДА. 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews