Що потрібно знати буковинцям про житлові субсидії?

26.04.2019 06:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Субсидія призначена з 01 січня 2019 року. Як і раніше, Ви отримуєте квитанції від своїх комунальних підприємств для оплати. У квитанції вказано повну вартість спожитих послуг без урахування субсидії.

Ощадбанк здійснює перерахування коштів на рахунки комунальних підприємств за спожиті комунальні послуги до 18 числа кожного місяця.

Протягом доби після перерахування коштів Ощадбанком на рахунки комунальних підприємств Ви отримуєте SMS з інформацією про суми коштів, які потрібно доплатити кожному комунальному підприємству.

Якщо комунальне підприємство не уклало договір з Ощадбанком або не надало Ощадбанку інформації щодо заборгованості, кошти за послуги підприємству перераховано не буде. А в SMS надійде текст, що за такою послугою інформація відсутня. Ці кошти буде використано на інші комунальні послуги в наступні місяці.

УВАГА!

Між АТ «Ощадбанк» та ТОВ «Чернівцігаз ЗБУТ» договір про зарахування коштів не укладено!

Внаслідок цього субсидія на оплату послуг газопостачання на Ваші рахунки в «Чернівцігаз ЗБУТ» не надходить.

Задля уникнення заборгованості за надані послуги, рекомендуємо сплачувати повну вартість спожитих послуг. Адже виникнення заборгованості буде впливати на право призначення житлової субсидії на новий період.

ВАЖЛИВО!

Залишок коштів за субсидією, зокрема на газопостачання буде перераховано на Ваш поточний рахунок в Ощадбанку у червні.

Рахунок для перерахування залишку коштів за субсидією Вам буде відкрито автоматично.

Про надходження залишку на Ваш поточний рахунок Ви отримаєте SMS. Ці кошти ви зможете використовувати на будь-які власні потреби.

З метою врегулювання ситуації з укладанням угод, Мінсоцполітики вживаються відповідні заходи, які повинні захистити громадян на отримання всіх належних виплат!

Про це інформує Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews