Дві ДТП з потерпілими сталися вчора на Буковині (Фото)

27.04.2019 19:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Учора, 26 квітня, о 21:49 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Зруб-Комарівський Сторожинецького району.

41-річний водій, керуючи автомобілем марки «ВАЗ 2103» не впорався із керуванням та допустив наїзд на 6-річного велосипедиста. Малолітнього хлопця із діагнозом «перелом кісток таза» госпіталізовано до дитячої ЛШМД міста Чернівці. Результати медичного огляду водія легковика підтвердили, що порушник керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

null
 

Того ж дня о 23:22 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Магала Новоселицького району. 28-річний водій автомобіля «BMW» не впорався із керуванням та допустив виїзд даного автомобіля за межі проїжджої частини з подальшим перекиданням.

Внаслідок ДТП водія із діагнозом «закрита травма органів черевної порожнини, черепно-мозкова травма» та його 22-річного пасажира із діагнозом «відкритий перелом правого стегна» госпіталізовані до ЛШМД міста Чернівці.

По обох фактах відкриті кримінальні провадження за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

null
 

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews