Житель Вашківців ножем поранив чоловіка (Фото)

29.04.2019 20:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Потерпілий у тяжкому стані перебуває в реанімації. Затриманого поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

28-го квітня о 15-й годині на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що 39-річний житель міста Вашківці отримав ножове поранення від малознайомого чоловіка. На місце злочину одразу виїхали слідчо оперативні групи ГУНП в Чернівецькій області та Вижницького відділення поліції, а також керівництво ВП.

Поліцейські встановили, що в процесі розпиття спиртних напоїв вдома у спільного знайомого, між двома гостями виник конфлікт, під час якого один з них завдав іншому ножового поранення в область шиї. Після скоєння злочину нападник утік з місця події.

Правоохоронці розшукали та затримали зловмисника – 44-річного місцевого жителя. Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі тривають першочергові слідчі дії. Поліцейські встановлюють всі обставини злочину.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

null
 

 

null
 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews