Рятувальники закликають буковинців дотримуватися правил безпеки під час тривалих вихідних

30.04.2019 22:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Тривають великодні вихідні, а попереду – ще й травневі. Щоб вони пройшли для громадян безпечно, рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області проводять інформаційно-роз’яснювальні бесіди з буковинцями стосовно дотримання правил пожежної безпеки в побуті та під час відпочинку на природі.

Зокрема, такі бесіди відбулися у м. Чернівці та  с. Вітрянка та Михалкове Cокирянського району.

Під час спілкування з громадянами вогнеборці закликали їх дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті: виходячи з помешкання, не залишати увімкненими електроприлади; слідкувати за станом електромережі та не перевантажувати її, вмикаючи одночасно декілька приладів великої потужності. Людям, які користуються пічним опаленням, фахівці Служби порятунку наголошували на необхідності обов'язкової його перевірки на справність. Рятувальники також пояснили, чому небезпечно користуватися саморобними або власноруч переробленими приладами.

Оскільки під час Великодніх та травневих свят чимало людей виїжджатиме на природу, вогнеборці нагадали їм й про правила безпеки під час відпочинку у лісі, на водоймах тощо.

Щоб громадяни не забували про правила безпеки, фахівці Управління ДСНС України у Чернівецькій області вручали їм листівки-пам’ятки застережливого змісту.

За матеріалами прес-служби Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews