Рабінович: Ми готові запропонувати місця в списку мерам міст і разом будувати сильну країну (Відео)

Партія «Опозиційна платформа - За життя» готова об'єднати зусилля з усіма представниками місцевої влади, для яких інтереси громади вище власних.

01.05.2019 12:45   Джерело: CvNews
Опубліковано : Новини Буковини

Партія «Опозиційна платформа - За життя» готова об'єднати зусилля з усіма представниками місцевої влади, для яких інтереси громади вище власних, і тому запрошує до своїх лав мерів Харкова і Одеси - Геннадія Кернеса і Геннадія Труханова, а також інших відповідальних керівників.

Таку заяву зробив народний депутат України і голова зазначеної політсили Вадим Рабінович в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна».

«Наша політична сила має намір перемогти восени на парламентських виборах, і для цього необхідно під нашим прапором збирати всіх однодумців. Подобається комусь чи ні, але об'єднання з ким-небудь завжди має на увазі компроміс - і про це всім треба пам'ятати. Наприклад, об'єднуючись з групою Юрія Бойка, я чітко розумів, що не всі його соратники мені близькі по духу. Але моїм виборцям все одно, хто з політиків мені подобається - виборці хочуть, щоб ми консолідувалися і перемагали тих, хто вбиває нашу країну», - заявив Рабінович.

Він переконаний, що для всіх відповідальних політиків, які прийшли до влади, завдання номер один сьогодні - встановлення миру, зниження «драконівських тарифів», скасування згубних «реформ» і законів, прийнятих за останні 5 років.

Глава партії «Опозиційна платформа - За життя» оголосив про свій твердий намір запропонувати керівникам найбільших українських міст співпрацю на парламентських виборах.

«У списку нашої партії я хочу бачити і мерів великих міст - Кернеса, Труханова, Мамая (екс-мер Полтави Олександр Мамай, - ред.), А також інших відповідальних керівників, які працюють на благо городян. Мені часто кажуть, щоі Кернес, і Труханів на виборах робили заяви в підтримку Порошенко. А я відповідаю: «Правильно зробили, тому що в нашій системі координат конфронтація з центральною владою чревата наслідками для харків'ян і одеситів». Інтереси міста для Кернеса і Трухановастоят вище їх власних. І це правильно! А ось тепер вони повинні йти у владу, щоб ламати цю систему. Я також буду запрошувати в нашу команду професіоналів, яких вищезгадані мери будуть мені рекомендувати», - пообіцяв народний депутат.

У цьому контексті він прокоментував заяву прем'єр-міністра про створення ним нової політичної сили, яку Володимир Гройсман має намір очолити для походу на вибори до Верховної Ради.

«Гройсман вже заявив, що створює нову партію, в яку візьме" людей з гарною репутацією "і піде з нею в парламент. Але це ж ті, хто вбивав країну, призначав величезні тарифи, знищував гривню, обкрадав армію, недобудував "шовковий шлях" і "гіперлуп"! Цим "чистим" політикам потрібно спочатку відсидіти за стару владу і за те, що вони натворили, а вже потім йти у владу нову!»- резюмував Вадим Рабінович.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews