У ДТП на Буковині травмовано двоє людей (Фото)

01.05.2019 19:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Аварія сталася неподалік села Недобоївці. Поліція з’ясовує всі обставини зіткнення.

30 квітня приблизно о 20 годині до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю мікроавтобуса «Mercedes-Benz» під керуванням 53-річного водія та автомобіля «ВАЗ».

Попередньо, водій легковика не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з мікроавтобусом.

Внаслідок ДТП 19-річного водія легковика з рваною раною передпліччя та його 20-річну пасажирку з забоєм грудної клітини доставлено до Хотинської ЦРЛ.

На місці події працює слідчо-оперативна група та наряд ГРПП місцевого відділення поліції.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водію загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews