Внаслідок ДТП на Буковині постраждала 72-річна жінка

02.05.2019 19:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вчора у селі Мамаївці Кіцманського району сталася аварія, внаслідок якої постраждала 72-річна жінка. Поліція встановлює обставини ДТП.

За інформацією прес-служби поліції Чернівецької області, 47-річний водій "ВАЗ-21093"не обрав безпечної швидкості та зіткнувся з легковиком марки "Renault" під керуванням 68-річного чернівчанина.

null
Фото: Поліція Чернівецької області

Внаслідок зіткнення легковиків, постраждала 72-річна пасажирка "ВАЗу". Потерпіла отримала закриту черепно-мозкову травму, наразі жінку госпталізували до Лікарні швидкої допомоги у м. Чернівці. 

Результати огляду показали, що водії на момент ДТП були тверезі. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водію загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews