Двадцять проектів соціальної сфери реалізують на Буковині

07.05.2019 08:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У I кварталі 2019 року Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства обласної державної адміністрації здійснював заходи для продовження будівельно-ремонтних робіт на об’єктах, які фінансуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій і реалізуються в рамках Cтратегії розвитку Чернівецької області на період до 2020 року, а також коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

27 лютого 2019 року у приміщенні Кабінету Міністрів України відбулося засідання комісії з оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку (далі – ДФРР). За результатами засідання для Чернівецької області погоджено та затверджено 20 інвестиційних програм  на загальну суму 171,4 млн. гривень, в тому числі за рахунок коштів ДФРР - 145,1 млн. гривень та коштів з місцевих бюджетів області 26,3 млн. гривень.

«За рахунок вказаних коштів у 2019 році на Буковині продовжать реалізацію  5 проектів спортивної інфраструктури, 2 – у галузі охорони здоров'я,  5 – освіти, 3 – житлово–комунального господарства, 4 – культури, а також реалізацію проекту «Муніципальне співробітництво територіальних громад Хотинського району в сфері управління твердими побутовими відходами», - повідомив під час апаратної наради ОДА в.о. директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства ОДА Олександр Пуршага.

Виділення коштів з ДФРР очікується у травні 2019 року.

На сьогодні з обласного бюджету проведено авансовий платіж в сумі 587,131 тис. гривень для продовження робіт в обласній спортивній школі на вул. Небесної Сотні, 6 у Чернівцях.

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews