Паводок на Буковині: у Маршинцях перекрили міст, а на Вижниччині всю ніч латали дамбу (фото)

07.05.2019 13:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Через значне підвищення води у річках Прут та Черемош рятувальникам довелося всю ніч латати дамбу, а правоохоронці знову перекрили міст на межі Герцаївського та Новоселицького районів.

Так, вчора через руйнування водою дамби на відрізку сіл Мілієво-Банилів у Вижницькому районі була загроза підтоплення сіл Банилів та Слобода-Банилів. Рятувальники спільно з місцевими жителями та іншими службами провели укріплюючі роботи пошкодженої ділянки дамби мішками із щебенем та в’язками лісоматеріалів.

null
Фото: УДСНС

Завдяки злагодженій роботі, загроза прориву дамби зникла. На укріплення споруди використано близько 20 м3 лісоматеріалів та 120 тонн піщано-гравійної суміші. До відновлювальних робіт залучалися 21 одиниця техніки та 159 осіб. Рівень води у річці Черемош впав.

Як стало відомо у прес-службі поліції, міст у селі Маршинці знову перекрили. Там рівень води у Пруті знову збільшився. Тож правоохоронці контролюють ситуацію на мості, який сполучає Герцаївський та Новоселицький райони. Об'їзд ділянки здійснюється через села Магала та Остриця.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews