Моторошна ДТП у Чернівцях: два легковики зіткнулися лоб в лоб (оновлено)

10.05.2019 12:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вчора на вулиці Сторожинецькій сталася моторошна ДТП. Іномарки сильно пошкоджені.

У патрульній поліції розповіли, що у авто "Опель Астра" відмовили гальма, внаслідок чого сталося зіткнення з "Форд Куга". Передні частини іномарок сильно пошкоджені внаслідок зіткнення.

null
Фото: СтопХам Буковина"
Слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції встановила, що в результаті ДТП 7-річну пасажирку автомобіля «Ford Kuga» доставлено до обласної клінічної лікарні з діагнозом «забій м’яких тканин голови». Водія автомобіля «Opel Astra» з численними травмами доставлено до ЛШМД, а 16-річного пасажира – до відділення інтенсивної терапії цієї ж лікарні, повідомляють у Відділі комунікації поліції Чернівецької області.
 
За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews