Смертельна ДТП на Буковині: через нетверезого водія загинула людина

10.05.2019 14:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні вночі у Заставнівському районі сталася аварія внаслідок якої загинув 22-річний хлопець. Водій та ще один пасажир не постраждали. 

Сьогодні о 3:50 на трасі "Чернівці-Заставна" сталася ДТП внаслідок якої загинув молодий хлопець. Як стало відомо, 22-річний водій Renault laguna, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, не впорався з керуванням через що авто перекинулося.

Внаслідок ДТП один з пасажирів, одноліток водія, загинув на місці події від отриманих травм, з іншим пасажиром та водієм все добре, їх оглянули лікарі та відпустили. Аналізи освідчення показали, що водій та пасажир, який вижив, були нетверезі. 

За фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews