На ремонт Хотинської у Чернівцях виділили три мільйони гривень

10.05.2019 15:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Капітальний ремонт вулиці Хотинської проведуть за кошти, виділені з держбюджету. Держагенство автомобільних доріг та Мінфінансів погодили перелік об'єктів, на яких буде проведено ремонт за рахунок субвенцій з бюджету України.
 
У прес-службі міськради повідомили, що капітальний ремонт Хотинської забезпечуватиме управління капітального будівництва Чернівецької облдержадміністрації. Як відомо, 4,9 км вулиці Хотинської відносяться комунальної власності міськради, однак, паралельно на вулиці пролягає дорога загального користування М-19.
 
Відомо, що у квітні з непарної сторони вулиці було проведено ямковий ремонт, а тепер, міський голова Чернівців доручив департаменту ЖКГ виготовити проектно-кошторисну документацію для капітального ремонту вулиці. На це виділено 1,5 мільйона гривень. Загалом, виготовлення документації коштуватиме від 931 тис. грн. до 1,427 млн.грн.

Департаменту житлово-комунального господарство доручено терміново визначитися з проектною організацію та укласти угоду на проектування капітального ремонту вулиці Хотинської відповідно до вимог законодавства.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews