Надія Понятишин

Надія Понятишин

журналіст vsviti.com.ua

Чернівці - найкраще місто вечірніх пейзажів (фото)

13.05.2019 16:04   Джерело: CvNews
Автор : Надія Понятишин

В Україні є міста, що ніби створені для романтичних вечірніх прогулянок. Прогулянок між пахучих клумб і красивих ліхтарів, звивистими вуличками чи під кольоровим дощем літніх фонтанів. 

Столиця Буковинського краю віддавна вважається "Маленьким Парижем" та завоювала серця туристів.

Чернівці

Чернівці – це місто , де недільний день починався з Шуберта , а закінчувався дуеллю . Це місто – на півдорозі між Києвом і Бухарестом , між Краковом і Одесою – було негласною столицею Європи , де співали кращі сопрано , а кучера фіакрів сперечалися про Карла Крауса , де тротуари підмітали букетами троянд і де книгарень було більше , ніж кав’ярень … ” – так писав про Чернівці автрійський журналіст Георг Гайнцен. Це місто недарма називають маленьким Віднем.

null
Фото: Олег Константинюк

Якщо колись вам пощастить побувати тут ввечері – ви запам`ятаєте його як одне з найкрасивіших. Центральна, Театральна та Турецька міські площі, прикрашені клумбами, фонтанами, ліхтарями, виблискують дивовижними вогнями на тлі темно-синього небесного оксамиту.

null
Фото: Олег Константинюк

 Кременець

Кременець – надзвичайно вродливе волинське містечко з численними архітектурними памятками, історичними будівлями, красивими святинями. Кременець оточений сімома горами. Та найбільш відомою є легендарна гора Бона. На її вершині досі красуються руїни могутньої колись князівської фортеці.

Замок оповитий багатьма легендами і моторошними таємницями, тому не радимо відвідувати гору у вечірній час. Краще, прогулюючись затишними вуличками міста, милуватись величною красою її силуету, що тане у сутінках.

У Кременці ви не знайдете розкішних ресторанів, та куди цікавіше посидіти із чашкою ароматної кави у невеличкому гостинному кафе, відпочиваючи після незабутньої мандрівки містом з особливим, неповторним шармом.

null
Фото: av4

 

null
Фото: av4

 

null
Автор: Надія Понятишин, vsviti.com.ua
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews