Які проекти реалізують на Буковині у 2019 році за рахунок коштів ДФРР?

14.05.2019 20:59   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Сьогодні, 14 травня, на засіданні регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку підбито підсумки оцінювання та визначено проекти-переможці.

Зокрема, регіональною конкурсною комісією визначено 7 проектів регіонального розвитку на суму 47,2 млн.грн., які запропоновані для фінансування за рахунок ДФРР у 2019 році та будуть направлені на розгляд та погодження Міжвідомчої комісії Мінрегіону, зокрема:

- капітальний ремонт Вашківецької ЗОШ І-ІІІ ступенів по вул. Грушевського №3 в м.Вашківці Вижницького району Чернівецької області (комплексна термомодернізація);

- капітальний ремонт Вікнянського закладу середньої освіти І-ІІІ ст., з проведенням заходів, щодо застосування енергоефективних засобів з метою зменшення енерговитратності та підвищення енргоефективності будівлі Вікнянської ЗЗСО І-ІІІ ст. по вул. Бажанського №17, в с. Вікно, Заставнівського району, Чернівецької області (заміна покриття даху, утеплення фасаду та горищного перекриття);

- капітальний ремонт ЗНЗ по вул. Головна, 9 в с. Южинець Кіцманського району Чернівецької області;

- капітальний ремонт Сторожинецької центральної районної лікарні по вул.Видинівського, 22 в м. Сторожинець, Сторожинецького району, Чернівецької області;

- будівництво загальноосвітньої школи ЗОШ І-ІІІ ступенів в с. Рідківці Новоселицького району Чернівецької області;

- будівництво пологового відділення (акушерський корпус), м. Хотин Чернівецької області;

- реконструкція будівлі школи-інтернату під дошкільний навчальний заклад по вул. Головна,105 у с.Колінківці Хотинського району.

Враховуючи рейтингові оцінки проектів та доведений Чернівецькій області обсяг коштів погоджено узагальнений перелік (27 проектів, з яких 20 перехідних) інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР у 2019 році в Чернівецькій області на загальну суму 192,3 млн грн.

На реалізацію у 2019 році проектів регіонального розвитку передбачається додатково залучити на умовах співфінансування 33,7 млн. грн. коштів місцевих бюджетів.

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews