Буковинців запрошують у підрозділи морської піхоти

15.05.2019 20:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівецький обласний військовий комісаріат запрошує буковинців на військову службу за контрактом в підрозділи морської піхоти на посади рядового та сержантського складу.

Морська піхота є універсальним родом військ, який може діяти на воді, суші, у повітрі, як самостійно, так і у взаємодії з іншими підрозділами та призначена для дій у складі тактичних і оперативно-тактичних десантів, а також оборони пунктів базування ВМС, островів, ділянок узбережжя, портів, аеродромів та інших важливих об'єктів.

Щомісячне грошове забезпечення для рядового складу складає від 11 400 грн., для сержантського 13 400-15 200 грн., у залежності від займаної посади. Військовослужбовцям щороку виплачується матеріальна допомога на оздоровлення та надається повний соціальний пакет. Зокрема передбачено речове забезпечення та безкоштовне харчування. Служба в ВМС дає можливість кар’єрного зросту, отримання житла та надання соціального і правового захисту сім’ям військовослужбовців.

Громадянам пропонують службу на  посадах водіїв, механіків-водіїв, діловодів, стрільців, кулеметників, командирів бойових машин та інших.

На військову службу за контрактом приймають громадян, віком від 18 до 50 років, які за морально-діловими якостями та станом здоров’я відповідають

За детальною інформацією звертайтеся до Чернівецького обласного військового комісаріату за адресою вул. О.Кобилянської, 32, або до військових комісаріатів за місцем перебування на обліку.

Телефони: 0509480349, (0372) 52 43 49.

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews