У Чернівцях змінить рух громадський транспорт

18.05.2019 14:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

19 травня відбудеться спортивна подія всеукраїнського масштабу – CBG Чернівецький півмарафон.

Захід пройде вже вчетверте. У ньому візьмуть участь спортсмени з України, а також Молдови, Румунії та Польщі.

Під час півмарафону у Чернівцях зміниться рух громадського транспорту. Зокрема цього дня з 7:00 до 13:00 не курсуватимуть тролейбуси на маршрутах №1, 6, 6-А і 8.

19 травня громадський транспорт у Чернівцях ходитиме так:

– автобуси на маршрутах №№2, 23 «вул. Південно-Кільцева – Садгора» курсуватимуть Південно-Кільцевою, по Героїв Майдану, проспектом Незалежності та Головною;

– курсування автобусів на маршрутах №№3, 4, 19 та 27 буде з вулиці Сторожинецької, 4;

– курсування автобусів на маршрутах №№11, 12 «вул. Південно-Кільцева – кінотеатр «Чернівці» закоротять до проспекту Незалежності;

– автобуси маршруту №6 курсуватимуть з Київської (зупинка громадського транспорту «Бібліотека»);

– автобуси №5 та №29 будуть їхати через вулицю Головну;

– курсування автобусів Садгірського напрямку маршрутів №№ 8, 9А, 13, 15, 16, 17, 18, 21, 35, 36, 37 буде з вулиці Головної, 119, в районі міського військового комісаріату;

– курсування автобусів на маршрутах №10А та №24 буде з вулиці Шолом -Алейхема, 2, – з зупинки громадського транспорту «вул.Шкільна».

Об’їзд місця проведення заходів організують вулицями: Головною, проспектом Незалежності, Рівненською, Сторожинецькою, О.Кошового, Зарожанською та Київською.

Виїзд приватного транспорту з території периметра забігу організують на перехресті вулиць О. Щербанюка та Героїв Майдану в бік вулиці Марка Черемшини.

За матеріалами shpalta.media

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews