У Чернівцях очікується значне погіршення погодніх умов

21.05.2019 08:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У зв’язку з надходженням штормового попередження та з метою безпосередньої організації і координації аварійно-рятувальних робіт з ліквідації можливих наслідків надзвичайної ситуації Чернівецький міський голова Олексій Каспрук підписав відповідне розпорядження.

Департамент житлово-комунального господарства міської ради  зобов’язаний організувати цілодобове чергування працівників комунальних підприємств і управлінських компаній та  підготувати наявну техніку  для оперативної  ліквідації можливих наслідків надзвичайних ситуацій.

Департаменту розвитку міської ради доручено рекомендувати директору КП МТК «Калинівський ринок» та керівникам суб’єктів господарювання, незалежно від форм власності, встановити оперативне чергування для ліквідації можливих наслідків надзвичайних ситуацій на своїх об’єктах.

Чергування встановлено на період з 20 травня 2019 року з 18  год до 22 травня 2019 року до 18  год включно.

Управлінню освіти та охорони здоров’я рекомендовано організувати роботу з оперативного повідомлення  відповідних служб про надзвичайні ситуації, які можуть виникнути під час несприятливих погодних умов на території їх закладів.

Керівники закладів охорони здоров’я мають бути готовими забезпечити безперебійну роботу для надання необхідної допомоги населенню.

За матеріалами http://chernivtsy.eu

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews