Буковинець заборгував своїй дитині десять тисяч гривень

21.05.2019 11:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Мешканець Сторожинецького району зобов'язаний сплачувати аліменти на утримання своєї неповнолітньої дитини у розмірі 300 гривень щомісячно.
 
Встановлено, що згідно з рішенням Сторожинецького районного суду Чернівецької області від 05 грудня 2008 року – мешканець Сторожинецького району зобов'язаний сплачувати аліменти на утримання своєї неповнолітньої дитини у розмірі 300 гривень щомісячно.
 
Однак, грубо порушуючи обов'язки батька, будучи працездатною особою, маючи відповідний заробіток, чоловік з жовтня 2008 по травень 2018 року ухилявся від сплати аліментів. Внаслідок цього утворилась заборгованість в сумі 31 тис. 200 грн.
 
Суд призначив правопорушнику покарання у вигляді 1 року обмеження волі. На підставі ст. 75, 76 КК України його звільнено від основного покарання з випробуванням, якщо він упродовж року не вчинить нового злочину.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews