Громадські активісти обіцяють прокатати мера Чернівців у смітнику

21.05.2019 20:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Якщо керівництво міста буде затягувати з капітальним ремонтом вулиці Хотинської, то чернівецькі активісти обіцяють їм сміттєву люстрацію.

Сьогодні вранці група активістів та небайдужих чернівчан перекрили вулицю Хотинську, вимагаючи її негайного капітального ремонту.

Ремонт Хотинської обійдеться приблизно у 200 мільйонів гривень. В міському бюджеті таких коштів немає. А Олексій Каспрук за роки керування містом так і не зміг домовитися з урядом про їх виділення. Тому капітальний ремонт вулиці, у кращому випадку, розпочнеться лише наступного року.

Поспілкувавшись з представниками обласної та міської влади, активісти розблокували проїзд вулицею, але зазначили, що вони й надалі будуть налаштовані рішуче та пообіцяли сміттєву люстрацію деяким керівникам які своєю бездіяльністю затягують початок ремонту Хотинської.

- Сьогодні ми дали перший меседж місцевій владі. Якщо не буде змін, то вдамося і до контейнерної люстрації, і до перекриття доріг, і до інших акцій, – повідомив виданню «Шпальта» активіст Юрій Ковалець.

За матеріалами times.cv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews