Рейтинг партій, які проходять до Парламенту

22.05.2019 14:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Згідно результатів опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» 16-21 травня 2019 року, 30% опитаних заявили, що Україна рухається у правильному напрямку, 49% – протилежної думки.

Більше 70% респондентів підтримують ідею розпуску парламенту і проведення дострокових виборів Верховної ради. Найвищий рівень підтримки – на Півдні та Сході (більше 80%).

Певна відмінність у ставленні до проведення дострокових виборів спостерігається серед прихильників БПП Солідарність, більшість яких – проти цієї ініціативи.

 
Згідно рейтингу, лідером серед політичних сил є партія «Слуга народу». Її готові підтримати 43,8% тих, хто має намір голосувати. За «Опозиційну платформу – За життя» – 10,5%, БПП Солідарність – 8,8%, Батьківщину – 7,3%, партію «Сила та честь» І.Смешка – 5,1%, партію С.Вакарчука – 4,6%, Радикальну партію О.Ляшка – 3,3%, Опозиційний блок – 3,2%.
 
Рейтинг інших партій – менше 3%.
null
Фото з мережі Інтернет
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews