У Чернівцях чоловік намагався підкупити патрульного

24.05.2019 11:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За протиправне чернівчанин сплатить штраф.

Чернівецька місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні, зареєстрованому за ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду за невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища).

Так, у квітні цього року, 45-річний мешканець Путильського району намагався надати працівнику патрульної поліції в Чернівецькій області неправомірну вигоду за нескладання на нього адміністративного протоколу за ч.1 ст.122 КУпАП (порушення правил дорожнього руху).

Першотравневий районний суд м. Чернівці визнав винним правопорушника у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення та призначив покарання у виді 8 500 гривень штрафу. 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews