Мера Чернівців Каспрука не включили до госпітальної ради

25.05.2019 15:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На сесії Чернівецької міської ради депутати затвердили список представників до Госпітальної ради Центрального Госпітального округу Чернівецької області.

Щоправда, Олексій Каспрук усіляко намагався заблокувати розгляд цього питання. Справа у тому, що депутати пропонували, щоб у списку представників були лише спеціалісти у медичній галузі. А у проекті рішення, який пропонував Каспрук, він теж фігурував у переліку представників до Госпітальної ради.

Для всіх очевидно, що Олексій Павлович жодним чином не розуміється на медицині. Та через його непомірні амбіції йому хочеться бути членом усіх можливих організацій і піаритися на цьому.

Ще під час вчорашньої сесії, коли ображений Каспрук зрозумів, що піаритися на хворих чернівчанах йому не дадуть, він почав зверхньо висловлюватися про медиків-професіоналів, що увійшли до Госпітальної ради.

А згодом продовжив свій недолугий тролінг у соцмережах.

На це обраний представник до Госпітальної ради, депутат Чернівецької міської ради Михайло Яринич зазначив, що Каспрук займається політиканством. А краще б займався «господаркою» міста, яку він розвалив.

«Госпітальна рада має ефективно працювати над розвитком охорони здоров`я, а не займатися політиканством, з Вами в цьому складно змагатися!

Олексій Павлович, не політизуйте те, що не політизується! Краще займіться господаркою))», – зазначив Яринич.

За матеріалами "Чернівці Таймс"

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews