Фінансові порушення в управлінні освіти мер Чернівців назвав технічною помилкою

27.05.2019 19:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Минулого тижня Держаудитслужба оприлюднила інформацію про те, що в міському управлінні освіти, коли ним керував поплічник Олексія Каспрука Сергій Мартинюк, допустили фінансових порушень на 1,3 мільйона гривень.
 
Каспрук вже неодноразово заявляв, що хоче, аби ця людина знову керувала міською освітою, тож намагаючись вигородити свого підлеглого, Каспрук пробує переконувати, що у цих фінансових махінаціях немає нічого страшного, - повідомляє видання ЧернівціТаймс.
 
"Що стосується актів ревізії, зазвичай треба дивитися на кінцевий результат. Управління освіти буде скасовувати певні вимоги в судовому порядку", – зазначив Каспрук на своєму сьогоднішньому брифінгу.
 
Крім того, 400 тисяч гривень збитків, які аудитори виявили в програмі навчання дітей плаванню, Каспрук назвав «технічною помилкою», яку хтось, нібито, допустив при підготовці тендерної документації.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews